En kropp tilbake i balanse med sunne fettsyrer

Høsten er fylt med farger og er en herlig årstid. Kvelder under pleddet med stearinlys og noe godt å spise eller drikke. Høsten forbinder jeg med kos – inne kos.
Ikke bare er det fargene ute som er vakre, men den fargerike frukten og grønnsakene frister mer enn noengang for meg. Ingenting er bedre og mer fristende enn et oppfylt kjøleskap med masse sunne matvarer så i dag fylte jeg opp kjøleskapet mitt og det blir så enkelt å spise sunt.

Her ser dere min farerike lunsj i dag proppfull av vitaminer og mineraler og masse sunt fett. Som dere vet har jeg endret kostholdet endel og gløder & stråler mer enn noengang før. Huden min er vakrere enn noengang og det er kun arrene jeg jobber med nå etter min cystiske acne. Jeg har så stor tro på at det skal bli helt bra og etterhvert som huden blir bedre med masse sunne fettsyrer så stråler selvtilliten.

Jeg har innført masse sunt fett i kostholdet som feks:
– kokosmelk (ikke light)
– avokado
– egg
– nøtter
– smør (uten melk)
– mct olje/cocosa
– makrell i tomat
– mer laks
– Omega3 + olivenlolje
Omega 3 og olivenolje tar jeg 2 ganger daglig, morgen og kveld. Oljene jeg bruker er følgende:
our-products-copy1sunset_164474
Jeg tar 1ss balance oil og olivenolje + 3 kapsler sunset morgen og kveld. Jeg startet med en gang om dagen men har økt til 2 ganger nå. Dette kommer jeg aldri til å slutte med da det har gjort underverker på både huden og kroppen. Etter å ha vært så sliten og utbrent etter mange konkurranser da kroppen sa stopp tilsutt, føler jeg endelig nå at jeg er på vei til å bygge meg tilbake igjen. Kroppen min trenger definitivt mer fett. Jeg løper nesten hver gang før alle styrkeøkter nå og begynner å føle at jeg er på vei i riktig retning. Det eneste jeg angrer på er at jeg har nedprioritert kondisjonstrening tidligere og mener selv at tidligere var jeg en «aktiv sofasliter» som KUN trente styrketrening. Det er så vanvittig mye mer slitsomt å trene kondisjon i tillegg men også så mye mer GØY!
Følelsen av å ta vare på kroppen er fantastisk:)

Legg igjen en kommentar