Fitness Coach Elin Brandsfjell

Elin startet sin fitness karriere i Bikinifitness i 2014, men allerede året etter sto hun på scenen i Bodyfitness. Det var her hun hørte hjemme. Grunnet svangerskap tok Elin en liten pause og kom tilbake 3 år senere med en mye bedre «pakke» og vant norgesmesterskapet 2018.

Elin er medeier og driver sitt eget treningssenter Røros gym, hvor hun også jobber som personlig trener. Som coach er Elin ærlig og engasjert. Hun coacher ikke mange samtidig, da hun ønsker å gi deg som athlet full oppmerksomhet og bidra til å gjøre deg best mulig. Hun ønsker å holde fokuset på deg gjennom hele prosessen!

Elin ønsker å få deg som utøver i ditt livs form – forutsett at du da gjør jobben – i tillegg til å gi deg gode holdninger rundt sporten. Hun mener også at dette er en sport som ikke passer alle.

Elin vil motivere deg på de dagene som er tøffest, fordi hun vet at det krever masse av deg som utøver å konkurrere. Du må være målrettet og trå utenfor din komfortsone for å mestre en konkurranseoppkjøring, men du vil oppleve mestring på veien.

For Elin er det viktig at du ikke har et anstrengt forhold til mat om hun skal coache deg.

Det er viktig for Elin å lære deg om tiden etter en konkurranse, da det oftest er den vanskeligste tiden. Elin vil hjelpe deg og være der for deg når du står der uten mål og en strukturert plan slik at du kommer deg tilbake igjen til normalen.


Elins meritter:

1. Plass Norgesmesterskapet, Bodyfitness 2018

5. Plass Gardermoen Open, Bodyfitness 2018

8. Plass Oslo Grand Prix, Bodyfitness 2015

6. Plass Sandefjord Open, Bodyfitness 2015

10. Plass Oslo Grand Prix, Bikini Fitness 2014

7. Plass Sandefjord Open, Bikini Fitness 2014

Image
Image