Poserings coach Heidi Vonka Koi

Heidi begynte å trene for konkurranser i 2005, og konkurrerte første gang i 2007. Allerede i sin andre sesong i 2008 representerte hun landslaget i en alder av 22 år. Hun har siden bodd og konkurrert i Usa, hvor hun har fått ekstremt mye kunnskap omkring fitness og kroppsbygging.

Heidi har topp plasseringer i både Norge, Norden og Usa, blandt annet 1. Plass i Usa. Heidi er i dag IFBB dommer i fitness og kroppsbygging. Som fitness coach er Heidi dønn ærlig, og tåler du ikke det - så er ikke Heidi coachen for deg.

Heidi er en slik coach som har stål kontroll på alt fra hvordan hvordan bikinien din skal sitte, til hvordan du skal posere. Konkurranse oppkjør er ikke bare bare trening og diett, det er timesvis med poseringsarbeid, og ikke minst visualisering. Det er så mye mer enn bare kost og trening som må fokuseres på!

Heidi er ekstemt opptatt av "off season" tiden, da det er på denne tiden man virkelig bygger scene fysikken. Heidi ønsker derfor konkurranse utøvere over lengre tid, ikke bare fire mnd før konkurranse.


Heidi's meritter:

2.plass The Los Angeles Championship 2010

 1. plass The Excalibur 2009

 2. plass Norgesmesterskapet 2008

 4.plass Nordisk mesterskap 2008

7. plass Sandefjord Open 2007

10. plass Oslo Grand Prix 2007

Image
Image
Image