Online coach Mette Ulseth

Mette har jobbet i treningsbransjen siden 2006 og startet da opp som veileder i Elixia. Siden den gang har Mette jobbet som mellomleder på ulike treningssentere, på rehabiliteringssenter, i kosttilskudd butikk samt vært kosthold og aktivitetsleder for EMA i kommunen. Ved siden av alt dette har hun jobbet som online coach. I 2015 startet hun opp Vitality & Health.

Mette har en bachelor i Fysisk aktivitet & helse og har studert grunnstudium i medisin. Ved siden av sin soneterapi utdannelse er hun i tillegg utdannet hud & kroppsterapeut.

Som coach jobber Mette både med atleter innenfor ulike idrettsgrener og mannen i gata. Mette tilrettelegger og tilpasser opplegget ditt ut ifra dine mål, forutsetninger og i forhold til den jobben du er villig til å legge ned. Det er viktig for Mette at målet ditt står i forhold til den innsatsen du ønsker å legge ned og Mette vet hva som kreves for å bli den aller beste.

Livsstilsendring, vektnedgang, muskelbygging og kosthold tilpasset ulike livsstilssykdommer (hjerte-kar, diabetes 2, fedme, pcos) er Mettes styrke når hun jobber med sine kunder.

Mette ønsker å være et sunt forbilde som ikke er fanatisk og streber etter en lavest mulig fettprosent året rundt. Hun ønsker treningsglede, progresjon, mestring, utfordringer, sunne verdier og holdninger når det kommer til kosthold, trening, hvile og søvn og er opptatt av å formidle dette ut til sine kunder.

Mette er opptatt av alle x-faktorene vi har i livet og på bakgrunn av dette er det viktig at treningsmengde og kosthold tilpasses dette. Vi er alle ulike og har ulik hverdag, derfor vil ikke det som passer for andre nødvendigvis passe for deg. Derfor skreddersyr hun alltid sine opplegg slik at det skal være gjennomførbart for din livsstil og hverdag.


KURS:

2019 Vippeløft, dagskurs, Oslo

2019 Brasiliansk voksing, dagskurs, Oslo

2017 Kurs i flerkulturell forståelse, 2 kvelder, Kristiansand

2017 Forebygging og håndtering av konflikter for EMA, UDI kurs, 2 dagers kurs, Fevik

2016 Basiskurs for nyansatte ved Statlig Mottak EMA, 2 dagers kurs, Kristiansand

2016 Psykisk helse for EMA, UDI kurs, 2 dagers kurs, Fevik

2012 Kettlebells sertifisering, 2 dagers kurs, Moss

2012 TRX sertifisering, dagskurs, Oslo

2011 Fagdager Norsk Fysioterapeutsforbund Oslo, 2 dagers kurs

2011 Treningstrender Move Drammen, 2 dagers kurs

2011 ”Broen mellom fysisk aktivitet og folkehelse” NIH, Oslo, dagskurs

2011 Inspirasjonskveld med foredrag fra Torleif Lundqvist, Oslo,
2010 Styrke Convention Bergen, dagskurs

2010 Livssstilskongressen Kristiansand, 2 dagers kurs

Image
Image