Høstferie

Min favoritt årstid er absolutt høsten. Når jeg kan finne frem tynn lue og skjerf. Med is i kanten på søledammene og rim på bilruta. Ja, jeg elsker høsten.

De fleste jeg kjenner elsker våren og sommeren. Selv elsker jeg høsten. Med te i koppen, ullsokker på beina og et varmt godt pledd. Levende lys på bordet og strikketøy i fanget.

Sammen med barna skal vi i år kose oss ekstra. Selv om jeg skal jobbe en del har jeg satt av masse tid til barna. Vi skal i svømmehallen, gå turer og ungene har allerede funnet frem blader, mose og kvister til å lage høstbilder.

Men det er mye annet jeg elsker ved denne årstiden også. Det er på denne tiden av året jeg klarer å fokusere mest på sunt kosthold og mer trening for min egen del. Nå om dagen setter jeg opp kostholdsplaner for kunder og jeg må selvsagt prøve ut selv også.

Selv om jeg stort sett spiser sunt og er i aktivitet med ungene, så er det fortsatt mye jeg må få på plass.

Jeg pleier å si at jeg er veldig god på å veilede og hjelpe andre, men jeg er litt dårlig på å følge egne råd. Så derfor kjører jeg igang med mitt opplegg. Det jeg anbefaler egne kunder.
Jeg ser frem til en høst med ren og sunn mat i tillegg til mer trening og aktivitet.

-Stine