I`m Back

Det har nå gått over 3år siden sist jeg blogget. Mye har skjedd siden den tid, men treningsiveren og min lidenskap for et sunt og balansert kosthold følger meg fremdeles. Det er en livsstil, som optimaliseres mer i perioder for min del, men jeg kan vel skrive under på at jeg er over gjennomsnittet glad i mat som gir kroppen og hodet mitt næring.
IMG_1780

Jeg har de siste årene prøvd ulike sammensetninger av næringsemnene i mitt kosthold og prøver stadig å finne det optimale for meg. For 3 1/2 år siden fikk jeg vite at jeg hadde PCOS, og jeg har vært så uheldig å få de fleste av bivirkningene som følger med. Huden er noe som plager meg spesielt mye, men etter å ha snudd kostholdet helt på hodet så har jeg virkelig funnet noe som fungerer bedre enn på lenge. Mat og hormoner er spennende, og jeg fasineres av hvordan kostholdet vårt påvirker oss mennesker. Selv om jeg alltid har spist sunn og bra mat, så har ikke sammensetningen vært det optimale for meg med min PCOS.
previbhnkjmew383d8ccdee984f11a6dd23e401be1017

Nå stråler jeg mer enn noengang før og jeg tror jeg er på riktig vei med å finne et optimalt kosthold for meg, men jeg er fortsatt ikke i mål. Jeg vet ting tar tid og det er ikke gjort over natta.
Ønsker du å endre din livsstil, så håper jeg du er tålmodig på veien – det gjelder uansett om du ønsker å gå opp/ned i vekt, få en generelt bedre helse, bli bedre i en sport eller få mer overskudd i hverdagen, ikke gi opp selv om du ikke får de resultatene du ønsker med en gang. Det er ikke enkelt, men det gjelder å stadig se fremover og ikke gi opp dine drømmer og ønsker – du kommer dit du vil, men noen ganger kan det ta litt lengre tid!

I`M BACK og ønsker gamle og nye følgere velkommen 🙂

Legg igjen en kommentar