Matbokser og beindag

Mine matbokser er alltid med meg uavhengig om jeg er på diett eller ikke. Mange tror jeg veier maten og følger en plan når de ser mine matbokser, men det stemmer ikke. Jeg er nemlig bare en «matboks-person» og på den måten slipper jeg å bruke masse penger daglig på å kjøpe lunsj i kantina eller på 7 Eleven eller måtte ty til usunn mat som gjør kroppen min mindre opplagt og slapp utover dagen.

Ved å alltid forberede matpakker, har jeg jevnere energi hele dagen, mer energi på trening samt jeg unngår migrene, som jeg ofte sliter med hvis jeg går for lenge uten å spise.
For meg er matpakker alfa omega for at morgendagen skal bli optimal. Det vil ikke si at hele dagen er basert på matbokser. Jeg lager bokser som jeg har med meg på jobb og etter jobb står jeg friere til å lage den maten som frister der og da

ER DU EN MATBOKS PERSON?

Når jeg er flink med mine matbokser så har jeg også gode treningsøkter, og i dag fikk jeg en kjempe bra økt på beina. Selv om økten ble gjennomført kl 09 på morgenen, som er altfor tidlig for denne kroppen, så hadde jeg god kontakt og høy intensitet på hele økten.

Økten i dag besto av:
LEGEXTENSION
LEGCURL
SMAL KNEBØY I SMITH
LIGGENDE LÅRCURL
INNSIDE/UTSIDE LÅR

Legg igjen en kommentar