JULIA FLÅ

Vil du virkelig forandre livsstilen din, oppnå målene dine eller rett og slett prøve noe nytt i treningslivet? Da kan jeg trygt anbefale Heidi!Hun er en blid, seriøs, hjelpsom, presis og pålitelig. Hun stiller opp for deg 24/7.

Selv har jeg trent mye kondisjon før, litt styrke, forskjellige gruppe treninger, men bestemte meg i 2017 for å skaffe meg en PT. Valget ble da på Heidi, rett og slett fordi jeg var nysgjerrig. I tillegg har hun vært bodyfitness utøver, som motiverer litt ekstra! Artig å ha en PT som har stått på pallen!

Heidi startet med å forklare noen begreper og grunnleggende elementer slik at du skjønner fra A til Å hvordan det fungerer. Hun er veldig med på absolutt alt du gjør. Finner løsninger både når det gjelder øvelser eller mat. Hun er veldig pliktoppfyllende og serviceinnstilt, dedikert og elsker å ha mennesker rund seg. Det er rett og slett ARTIG å trene med Heidi ( selv om hun også pusher hardt!) «TRU PÅ DÆ SJØL !!! DU KLARE DET!! » Har hun sagt til meg hele tiden, og vært glad på mine vegne for hver eneste ekstra pull ups jeg har tatt, eller for hvert kg jeg har løfter mer i markløften!

Jeg ble veldig lei meg når hun flyttet fra Kirkenes, men det finnes heldigvis internett, og hun er fortsatt min PT igjennom nettet. Jeg ble virkelig glad i henne som ett menneske ikke bare som en PT. Jeg kan skrive uendelig mye om Heidi! Alle vi er uendelig heldig som har Heidi rund oss! Heidi Vonka Koi er min største treningsmotivasjon!

“Personlig coaching anbefales”

“Personlig coaching, både one on one på gymmet og online coaching anbefales på det sterkeste! Det er en jungel av informasjon der ute, men med en egen coach er det mye lettere å finne fram til verktøyene som kan hjelpe akkurat deg. ”

JULIA FLÅ

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!