Sjokolademuffins ala Mette

Jeg skal innrømme at mine bakekunstner forsvant for 3-4år siden da jeg ble singel. Gleden ved å lage mat/bakst til andre eller hyggen ved å dele en muffin (eller to eller tre…) sammen var det jeg satt høyest når jeg sto på kjøkkenet og lagde sunne kaker/retter/snacks. Jeg elsket det, og fant ut i dag at jeg gjør det fortsatt – men det er litt stussligere og kun bake til seg selv, så jeg får bli flinkere til å glede venner og familie til jeg kan bli en ordentlig husmor igjen. Stortrives på kjøkkenet gjør jeg iallefall.

Etter en lang dag på jobb fikk jeg lyst på noe godt og sunt mens jeg ventet på håndballkampen. Desember er Håndball VM for meg og da er det hyggelig ha noe å kose seg med når man sitter klistra foran skjermen. Egentrening og alt annet blir prioritert vekk da – dette er månedens høydepunkt og gir meg mange barndomsminner. Kvalitets tid på sofaen,

Over til muffinsene, så ble de aldeles nydelige og jeg tenkte derfor å dele oppskriften med dere:

150g smør (jeg bruker uten melk)
100g sukrin
1 egg
1ss cocosa
1 1/2 dl kokosmelk (ikke light)
2ts kakao
2ts bakepulver
1 scoop eggprotein (bruk gjerne whey om du tåler det)
100g bokhvetemel

Jeg brukte stavmikseren og mikset alt sammen før jeg fordelte de i former. Stekte de på 190 grader i 15 minutter.

Nå er det snart kamp og jeg skal åpne en vin og kose meg med godt drikke og deilige muffins:) God lørdag dere!

Legg igjen en kommentar