Søndagschill – gåtur og bakst

Det skal innrømmes at jeg ikke alltid har vært så glad i fridager – jeg stresser for mye da, noe som gjør at jeg blir mer sliten enn at jeg slapper av. Det skal da merkes at det gjelder fridager i eget selskap.
Når jeg slapper best av, så er det sammen med andre, der jeg bare kan være meg selv og ikke trenger underholde noen eller snakke hele tiden, men bare nyte øyeblikket, se på tv/film, lese, slappe av, være i samme rom med ulike projekt og ikke TENKE og STRESSE.
Ofte sovner jeg på sofaen hos venner eller familie ganske ofte fordi da slapper jeg maksimalt av. Jeg klarer da å slappe av, nyte det og ikke gjøre noen verdens ting.
DET ER DEN BESTE FØLELSEN SOM FINS!
Jeg føler meg ofte lat hvis jeg ikke styrer med noe HELE TIDEN, så jeg har jobbet i det siste med å prøve å nyte fridager i eget selskap. I dag klarte jeg det!

Min søndag startet med å sove ordentlig ut og våknet av meg selv klokken 11. Jeg går under navnet «sovepelsen» fordi jeg elsker å sove og har det så bra når jeg får sovet godt ut. Da er jeg energisk og føler meg bra! og jeg ble bedre i forkjølelsen som henger over meg om dagen i tillegg.
Jeg fikk meg en deilig gåtur i frisk og kald luft etter frokost – den gode følelsen når du får røde skinn og klarer å nyte de fine øyeblikkene i naturen er nydelig.

Selv om det er lussekatter som står på de fleste menyer i dag, ble det sunne BOUNTY og HAVREKULER på meg istedet. Jeg koser meg med å stå på kjøkkenet og syns det er så hyggelig å gi bort så alt er pakket inn i cellofan til å glede noen av mine nærmeste.
I tillegg lagde jeg matmuffins til meg selv, de er geniale som mellommåltid i travle dager på jobb. Så da er jeg godt forberedt til i morgen.

Etter en varm og deilig dusj, er nå sminken tatt av og tøflene på. Sofaen er inntatt og jeg er klar for håndball kamp. Jeg har klart å kose meg en hel søndag, helt alene!

TODAY WAS A GOOD DAY

Legg igjen en kommentar