Taco – min favoritt

Taco er en av mine favoritt retter, jeg blir aldri lei. Grunnen til det, er vel at det finnes så mange varianter av taco, og i tillegg er det sunt og næringsrikt slik at det kan spises daglig.
I går hadde jeg besøk av ei god venninne, og da ble kveldens middag taco. Vi koste oss med masse opp-kuttet grønnsaker, karbonadedeig, gresk yoghurt, hjemmelaget guacamole, lefser og ost. Perfekt måltid etter trening:)

Den hjemmelagde guacamolen er en stor favoritt hos meg, og jeg har vært helt hektet etter min bror lagde det til meg i sommer.
Oppskrift:
2 avokado
1-2 fedd hvitløk
1 chili
salt og pepper

– hvitløken og chilien kuttes opp i små biter og moses sammen med avokadoen. Tilsett salt og pepper. Selv bruker jeg en stavmikser til å gjøre selve jobben, og vips så har du en nydelig og smaksrik guacamole.

Legg igjen en kommentar