Tidlig søndagsøkt og photoshoot

  • «That feeling after an amazing workout»
    IMG_1981
  • Dagen i dag startet tidlig for min del. Klokken 07 våknet jeg av meg selv, men i stedet for å snu meg rundt i senga og sove videre, som jeg ellers pleier gjøre på søndager, så hoppet jeg opp av sengen og satte på kaffen. Motivasjonen til å få trent en rygg økt på morgenkvisten før jeg skulle på photoshoot var stor, og allerede kl 08.30 var jeg på gymmet og i full gang. For en herlig start på søndagen! Jeg overrasker stadig meg selv.
Dedication and commitment are what transfer dreams into realitiesMetteulz

Resten av søndagen ble tilbrakt på photoshoot for Sebastian Wear. En artig dag sammen med Anne-May, som var den andre modellen.
Jeg skal innrømme jeg er super spent på resultatet. Det er første gang jeg har vært på shoot uten at jeg har fått tatt en sniktitt på resultatet, så jeg aner ikke hvordan sluttresultatet ble.
Vi var utendørs i nærheten av Eidsvoll, og garderoben måtte også skiftes ute uten noen speil for å småfikse på sminke og hår, så det er ingen tvil om at jeg er utrolig spent!
Det eneste jeg sitter igjen med er et mobil bilde, men så fort jeg får resultater, så blir de publisert. Dere får vente i spenning, slik som meg.

Legg igjen en kommentar