Trygge hender – massasje

Sesongen jeg vant min EM tittel, var jeg utrolig nøye med å ta vare på kroppen og pleie den ved siden av en ekstrem stor treningsmengde. Tea Havstein Eriksen behandlet meg da ukentlig frem mot konkurranse, og jeg har aldri følt meg bedre i kroppen, restituert bedre, hatt mer flex i muskulaturen og sett bedre ut på scenen.

Jeg skal innrømme at jeg har tatt veldig dårlig hånd om kroppen min i ettertid. Treningsmengden ble økt, men av en eller annen grunn så skle det helt ut med behandlinger, tøying, hvile og egenpleie. Jeg kjørte kroppen litt i grøften istedet når jeg debuterte i min første proffkonkurranse året etter. Jeg gikk all in og ga enda litt til, i håp om å bli en enda bedre utgave av meg selv. Dessverre gikk det ikke helt som planlagt, men jeg sitter igjen med mange erfaringer og en stor motivasjon til å vise at jeg kommer sterkere tilbake i en mye bedre utgave.

I år brøt jeg min konkurranseoppkjøring, og valgte å ta mitt første friår siden jeg startet med Bodyfitness i 2010. Det er den beste beslutningen jeg har tatt og jeg kjenner kroppen min jobber seg sakte men sikkert tilbake med mer krefter og en kropp i balanse.
Målet mitt dette året har vært å få større flex i muskulaturen, altså tøye mer og gå til jevnlige behandlinger. Selv er jeg utrolig kresen på hvem som behandler meg, da muskulaturen min tåler endel juling og foretrekker en behandling som lindrer og forebygger og ikke noe puse-massasje.
TRYGGE HENDER er og blir mitt faste sted jeg går til behandling og jeg prøver – så sant det lar seg gjøre – å prioritere dette ukentlig nå.

I går var jeg hos Bjørgulf Hansen, som også er min coach og arbeidsgiver, for nok en behandling og da hadde det gått hele 3 uker siden sist. Det merket jeg veldig godt for kroppen føltes råtten og hodepinen var på vei tilbake, men jeg fikk en utrolig bra treningsøkt på ryggen etterpå med god kontakt og i dag føles kroppen som ny igjen.

Prioriterer du deg selv og behandlinger mellom all treningen du legger ned? Er det viktig for deg?

For meg har det blitt en viktig investering og jeg anbefaler dere å ta en titt på hjemmesiden til TRYGGE HENDER om dere trenger noen dyktige terapeuter.
Bedriftsmassasje har også blitt ekstremt populært på arbeidsplasser, så kanskje noe å nevne for sjefen din også.

Legg igjen en kommentar