Coach Camilla Eilertsen

Camilla startet som treningsveileder på Spent i 2006 og jobbet som det frem til hun ble utdannet Personlig trener i 2007 ved Norges Idrettshøyskole. Hun jobbet da deltid med personlig trening frem til høsten 2009 og har siden det jobbet fulltid. Ved siden av har hun også tatt en coaching utdannelse pluss flere kurs som anatomi og fysiologi, kostholdsveileder, biomekanikk, kettlebellskurs ++ 
Samtidig som dette har hun i også jobbet som spinning- og salinstruktør. 

Camilla har tidligere spilt fotball og håndball, trent styrke siden hun var 14 år deltatt på flere løp samt gått birken på ski og konkurrert både i atletisk fitness og bodyfitness. Hun er veldig glad i å være aktiv og å ha en aktiv og sunn livsstil. Treningsglede er noe hun har og som hun også formidler. Camilla er veldig opptatt av deg som menneske, hun ser deg og lytter til dine ønsker og behov. Hun er veldig opptatt av å tilrettelegge slik at du både mestrer, utvikler deg og ikke minst trives med det du gjør. Du vil også kunne oppleve bedre selvtillit og selvfølelse. 

Som coach følger hun deg tett og bryr seg om deg. Du vil både utvikle deg mentalt og fysisk da mye av jobben skjer også i hodet. Camilla jobber både med Ola Nordmann så vel som atleter innenfor ulike idrettsgrener. Hun tror veldig på det å få ut ditt beste potensiale. Med Camilla får du ett tett samarbeid bygd på lojalitet og innsats for at du skal kunne få den hjelpen du trenger og nå de målene du ønsker. Camilla ønsker å være ett sunt forbilde i forhold til det å ha en sunn livsstil. Det vil si balanse mellom trening, hvile, fritid, jobb, søvn, kosthold og sosiale relasjoner. I tillegg det å kunne håndtere utfordringer på best mulig måte. 

Sunne verdier og holdninger er også veldig viktig for henne. Hun har også en veldig treningsglede som ofte smitter over på de hun hjelper i tillegg til at hun motiverer deg på veien. Vi er alle forskjellige og derfor får du en skreddersydd plan ut i fra dine mål og forutsetninger.

FITNESS

Camilla har alltid elsket å trene og være aktiv og har holdt på med idrett siden hun var liten. Hun har alltid elsket styrketrening og begynte med dette allerede da hun var 14år. 

I 2008 gjorde hun en veldig stor livsstilsendring og gikk ned 20kg samtidig bestemte hun seg for å trene målrettet mot en bestemt fysikk før hun i 2012 bestemte seg for å stille i atletisk fitness 2013.I 2013 debuterte hun da i atletisk fitness og fikk en 5.plass og i 2016 tok hun en 2.plass med 1 poeng fra 1.plass. 
I 2018 valgte Camilla å gå over til bodyfitness hvor hun satset 100% både vår og høst 2019.Her tok hun flere pallplasseringer, vant både overall og ble Norgesmester pluss at hun ble tatt ut til landslaget og dro til VM i desember 2019.Fra januar 2020 fremt til november 2021 kjørte hun en god offseason og konkurrerte igjen våren 2022. Da leverte hun sin beste pakke og tok også her flere pallplasseringer. Hun har også stilt flere ganger internasjonalt. Camilla er veldig dedikert både som atlet og som coach.Hun har testet ut flere dietter i tillegg til ulike oppkjøringer, og har god erfaring både offseason og onseason. 

Som coach er Camilla veldig opptatt av deg og følger deg tett opp. Hun bryr seg om atletene sine og legger sjelen sin i jobben hun gjør. Hun er både lojal, dedikert og en har en lidenskap for sporten og det er derfor viktig for henne at de hun coacher også gjør det samme. Det er ett samarbeid der begge gir like mye. Hun er også opptatt av å følge atletene opp i offseason da det er her jobben gjøres. I tillegg er det veldig viktig med oppfølging etter konkurranser og å ikke bli stående helt alene. 

Camilla har ekstremt tro på deg og vil få ut ditt beste potensiale.