Team Vitality

Send oss en mail

Team Vitality er et lite team innenfor fitness og kroppsbygging som ble opprettet i 2015 av Mette Ulseth. Teamet har 4 coacher med bred og lang erfaring. Samtlige coacher har opparbeidet en lang rekke meritter opp igjennom årene – alt fra overall vinner i Oslo Grand Prix, 1. plasser både i Norge og utlandet samt Europamester tittelen.

Coachene i Team Vitality er opptatt av at utøverne får tett og god oppfølging under hele konkurranse oppkjøringen. Derfor har ingen coach mer enn 4-5 utøvere hver sesong. Vi ønsker at alle skal bli sett og få like god veiledning og hjelp mot sceneformen. På grunnlag av dette, så stiller vi store krav til de utøverne vi tar inn i teamet. Det er viktig at utøveren har et bra grunnlag og et potensiale, men vi ser også på om utøveren har mulighet til å utvikle seg hos oss og jobber derfor gjerne med utøvere over tid, da alle må starte et sted.

Lojalitet, dedikasjon til sporten, viljestyrke, en bra ramme og kjemi er viktige faktorer når vi tar inn utøvere til teamet. Ser vi potensiale hos deg, men at du har en del å jobbe med før du er klar for å konkurrere, så ønsker vi å følge deg opp under online coaching en periode først. Dette ønsker vi for å se om du har det som kreves for å konkurrere, samt å hjelpe deg med å utvikle en bedre symmetri og fysikk før du er klar til å konkurere.

I vår konkurransepakke så får du hjelp med alt fra diett, treningsprogram, oppfølging, poseringstrening hver uke når det nærmer seg slutten, samt at vi er tilstede for deg under hele konkurransedagen. Alt dette for å bidra til at din konkurranseoppkjøring skal bli best mulig og en positiv opplevelse for deg som atlet fra start til slutt. I etterkant av konkurransene vil vi også være til stede og hjelpe deg med kosthold og trening så du kommer deg tilbake til normalen og får et sunt forhold til sporten.

Vi ønsker at du jobber like mye offseason som onseason. Det er offseason grunnlaget blir lagt, så derfor er vi til for seriøse utøvere som ønsker å utvikle seg mellom hver konkurranse og levere en bedre pakke neste gang de står på scenen.

Overbevist? Ta kontakt idag!

Send en mail

TEAM VITALITY COACHER

Image

Mette Ulseth

Fitness Coach

Mette er Ifbb Elite Pro utøver i Bodyfitness og fikk sitt proffkort i 2013 etter at hun vant EM. Hun har konkurrert siden 2010 og har en rekke meritter både fra nasjonale og internasjonale konkurranser.

Image

Elin Brandsfjell

Fitness Coach

Elin startet sin fitness karriere i 2014 da hun konkurrerte i bikinifitness.  Allerede året etter sto hun på scenen i bodyfitness, og i 2018 ble hun norgesmester.

Image

Erik Widlund

Fitness Coach
Erik startet å konkurrere i Classic Bodybuilding i 2014 og vant NM på første forsøk. Siden den gang har han kun hatt topp plasseringer både nasjonalt og internasjonalt. Han har også representert det norske landslaget i EM.
FITNESS COACHING

POSERINGSTRENING
950,-

KONKURRANSEPAKKE
8500,-