Coach Elma Tharaldsen

Elma er yrkes ansatt som befal i Forsvaret og jobber med rekruttering og sesjon.  Hun har 3 barn,  samboer og sammen har de 6 barn fra alderen 7-20 år. Det er liv og røre i deres hjem og det syns Elma er helt fantastisk.

Selv har hun erfart at livet ikke alltid går som man har planlagt, livet skjer og det er slik å være menneske. Vi alle vil oppleve, glede, kjærlighet og sorg. Det kan være utfordrende å prioritere tid til trening og opprettholde et sunt kosthold gjennom ulike faser av livet. Samtidig har det lært henne at disse erfaringen er gode å ha med videre inn i jobben for å kunne bli enda bedre kjent med seg selv og det å kunne faktisk prioritere seg selv. Slik er det også enklere for for henne som coach å sette seg inn i kundens situasjon og de utfordringer en står ovenfor.

Gjennom Elma sin utdanning og kompetanse har hun ervervet seg god innsikt i kropp og trening.  Hun har stor interesse for utvikling og holder seg stadig oppdatert på nye områder innen trening og helse. Hun er genuint opptatt av mennesket der folkehelsearbeid er i fokus, i praksis vil dette si at hun ønsker å gjøre en forskjell i ditt liv. Elma kan ikke gi deg noe mirakelkur men det hun kan tilby deg er at dere sammen skal få deg et steg lengre enn du var i går. Alle vi mennesker har behov for å bli sett, og alle mennesker har behov for å føle mestring. Dette kan vi klare å oppnå gjennom trening.  Det er som med alle slags jobber at man må jobbe med fysisk styrke, utholdenhet, og mental styrke. Elma ønsker å hjelpe deg å forstå denne koblingen mellom trening, kosthold og mental trening. Det skal gi deg noe og du skal føle glede.

Elma ønsker at terskelen for å starte en livsendring skal være så lav som mulig, og tilbyr både treningsøkter og programmer som skal være givende, realistiske og oppnåelig for alle. Du skal oppleve mestring, glede, og kjenne på driv mot å få deg i riktig retning der du ønsker å nå ditt mål. Trening er en investering for livet og dere skal jobbe sammen for å nå resultater.

Elma har Bachelor of Management ved BI Handelshøgskole og en Master i offentlig ledelse og styring (MPA)ved Høgskolen i Hedmark. I tillegg har hun befalskolen for Infanteri ved Hæren/Heimvernsbefalskole og coaching i Selvledelse og Emosjonell Intelligens nivå 1.

Kurs:
Sertifisert gruppeinstruktør ved Norges Idrettshøyskole NIH 
Idretts og treningsdidaktikk ved Forsvarets Høyskole
Sertifisert sal og gruppetreninsinstruktør ved Fitness Akademiet
Sertifisert SATS instruktør (sal og sykkel)
Deltatt på div. kurs, Convention og workshop fra bl.a. NIH, SATS, NIKE mfl.

FITNESS

Elma har drevet med trening og aktiv livsstil helt siden hun begynte på barneskolen. Fra fotball med gutta til aktiv basketballspiller frem til hun ble 16 år. Deretter startet livet på treningssenter og hun ble inspirerte av de flotte instruktørene på Sats og skjønte at det var dette hun ville jobbe med videre. Hun utdannet seg ved Norges Idrettshøyskole som sykkel instruktør i regi av SATS og startet som instruktør i en alder av 21 år og har jobbet som instruktør helt siden da. Videre utdannet hun seg til å jobbe som sal instruktør ved Fitness Akademiet.

Elma elsker å jobbe med mennesker og hun har et stort iver å hjelpe andre til å realisere sine mål. Hun startet sin fitness reise i 2015 og debuterte for første gang i bikini fitness med over 40 konkurrenter i sin klasse. Deretter, etter et par år, gikk hun over til bodyfitness og trives med det.

Elma elsker både offseason og onseason perioder, dette fordi det kreves mye jobb. Under hver sesong så erfarer man noe nytt og du blir bedre kjent med deg selv på flere områder, både mentalt og fysisk. Dette gjør meg til et bedre menneske jeg vet hvor mye som kreves av meg og de rundt meg. Ydmykt har Elma respekt for at vi alle mennesker er ulike, har et åpent sinn og tro på seg selv - da tror hun at man kommer langt i livet.

Motto: «mestring gir treningsglede»


Elmas meritter:

IFBB Amatør:
2.plass Norway Classic senior, 2023
3.plass, Sandefjord Open Master 2023
3.plass Sandefjord Open senior, 2023
NM- Diplom for Beste utøver over 40 i Bodyfitness 2021 
6.plass Sandefjord Open Bodyfitness, 2021
5.plass, NM Bodyfitness Master, 2021
3.plass NM Bodyfitness senior, 2021
2.plass West Coast Trophy Master,2021
1.plass West Coast Trophy open class, 2021
2.plass Sandefjord Open Bikinifitness Master, 2016
2.plass Kaliber Open Bikinifitness,2016
Norway Open bikinifitness, 2015