Coach Kristine Olsen

Kristine har jobbet som PT siden 2013, og har vært senterleder hos Evo Fitness siden 2016. Ved siden av dette har hun drevet online coaching. I tillegg har hun en bachelor i ernæring fra Bjørknes Høyskole.

Kristine har tidligere konkurrert i svømming, og som sprangrytter. Hun har også vært innom friidrett, og danset i flere år både jazz, moderne og hip hop.

Målet til Kristine som coach er å hjelpe klientene sine til å nå sine mål på en sunn og effektiv måte, samtidig som treningen skal være morsom og det skal gi mestringsfølelse. I tillegg ønsker Kristine at kundene hennes skal finne en balanse mellom trening og kosthold, som passer inn i det livet som leves til daglig. Trening og kosthold kan tilpasses slik at resultatene kan oppnås på en sunn og effektiv måte, som ikke krever at man må legge om hele livet. Kristine ønsker også å gjøre kundene sine klar over at en livsstilsendring krever at noen endringer i hverdagen må gjøres, og at enkelte ting må prioriteres litt annerledes. Sammen ønsker Kristine at dere skal kunne nå de ønskede resultatene på enklest mulig måte, derfor tilrettelegges både trening og kosthold etter kundens behov og ønsker. Hun ønsker også å lære bort at det er ingen kjapp løsning på varige resultater, og ønsker derfor å jobbe med folk over tid.

«Fitness Kristine» hadde i alle år hatt en drøm om å konkurrere i fitness. Hun startet sin reise mot fitnesskonkurransene april 2021, og debuterte i bikinifitness høsten 2021. Ønsket var alltid å konkurrere i bodyfitness, og allerede 1,5 år etter første konkurranse i bikinifitness er hun å se på scenen i bodyfitness. Kristine er den type person som går all in når det er snakk om fitness og jobben som kreves rundt dette. Både onseason og offseason prioriteres mat, trening og nok hvile, for å skape de beste mulighetene for å utvikle fysikken sin i den retningen som det er ønskelig. Dette er noe Kristine ønsker å se hos sine utøvere også – en indre driv og motivasjon for å kunne gjøre det best mulig i sin gren.

Meritter

8. Plass Sandefjord Open 2021, Bikinifitness.
11. Plass Norgesmesterskapet 2021, Bikinifitness.