Arnoud Bouman

I April 2017 hadde tiden kommet for at jeg ville ta tak i mine ”dårlige” mat vaner. I tillegg ønsket jeg å gå ned litt i vekt. Jeg tok da kontakt med Mette, hun trente CrossFit i samme boksen som meg, så å kontakte henne var veldig enkelt.

Jeg var litt skeptisk og bekymret i første omgang. Tenkte ”er dette noe for meg”, da jeg kun følte hun hjalp ”bikini babes” og så kommer jeg, en mann i førti årene som vil bli sunnere og litt mindre tjukk.

Etter første møte med Mette var jeg overbevist at dette kunne hjelpe meg i riktig vei. Målene var satt og vi kjørte på med en gang. Etter å ha svart på noen spørsmål om mitt matinntak viste det seg at jeg spiste for lite og for mye melkprodukter som tydeligvis ikke hjalp meg å gå ned i vekt. Dette var egentlig litt merkelig da jeg trente CrossFit ca 5 ganger i uke.

Ikke lenge etter første møte fikk jeg en matplan, som jeg måte følge slavisk……. Her var det noen utfordringer. Plutselig måtte jeg spise 5 måltider om dagen……… I begynnelsen var det som sagt ikke så enkelt. Fikk faktisk ikke til å spise ferdig hvert eneste måltid, det var for mye mat, men jeg gjorde hva jeg kunne. I mellomtid spurte jeg mye om matplanen, hva jeg kunne spise, men ingen spørsmål var for mye. Hun svarte alltid like hyggelig og motiverte meg i tillegg til å gi meg oppmuntrende ord som ”det kommer seg”, ”stå på” .

Etter 2 uker begynte resultatene å vise seg. I tillegg har jeg åpnet øynene og spiser mye sunnere hver dag nå. Jeg følger fremdeles Mette`s matplan, ikke så slavisk lenger, men spiser fremdeles 4 måltider om dagen og i tillegg en liten ”snack” etter treningen. Jeg kan fremdeles spørre henne om råd og får like blide svar.

For min del er begge mål nådd, ned i vekt og bedre, sunnere matvaner. En stor TAKK fra meg til Mette for å holde ut med meg. Man skal lete lenge etter en som er tålmodig som henne. Kan anbefale henne på det sterkeste!

“En stor TAKK fra meg til Mette for å holde ut med meg.”

Arnoud Bouman

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!