Berit Midthaug

Her er mine resultater etter 3 mnd coaching. Jeg hadde ønske om å gå ned i vekt, bli kvitt noen baby kg, vite at jeg fikk i meg det jeg trengte og ha nok overskudd i hverdagen uten å være så trøtt. I tillegg til å få mer synligere muskler.

Fikk gode resultater selv om jeg ikke holdt meg 100% etter planen og har blitt mye mer bevisst mine matvalg og kan ta gode avgjørelser i hverdagen. 

Før var jeg redd jeg ikke fikk i meg nok mat men nå vet jeg at kroppen får det den trenger. Jeg var en stor sjokoman, spiser det fortsatt, men i mindre grad enn før. Jeg spiste ok sunt før start men ikke riktig. Personlig coaching andbefales siden det legger til rette kostholdet etter ditt liv og hva du liker. Dermed følte jeg ikke at jeg måtte snu om på hele kostholdet, og jeg spiste og spiser fortsatt bare mat jeg liker. Jeg var en stor sjokoman, spiser det fortsatt, men i mindre grad enn før. Jeg spiste ok sunt før start men ikke riktig. Personlig coaching anbefales siden det legger til rette kostholdet etter ditt liv og hva du liker. Dermed følte jeg ikke at jeg måtte snu om på hele kostholdet, og jeg spiste og spiser fortsatt bare mat jeg liker. Jeg er sikker på at det kan hjelpe alle, små og store til å endre kroppen og/eller gå ned i vekt . Verdt hver krone for å få bedre helse og et bedre liv. Kroppen skal vi ha med oss hele livet, derfor er det ekstra viktig å gi den det den trenger i våre travle hverdager. De første 2-4 ukene vår tyngst , etterhvert ble kroppen vant og det gikk av seg selv. Endelig har jeg fått inn gode matvaner som passer meg og mitt liv.

“Personlig coaching anbefales siden det legger til rette kostholdet etter ditt liv og hva du liker. ”

BERIT MIDTHAUG

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!