June-Viola Nedgården Lerbakk

Mette er en av de få menneskene jeg har møtt som er som har så bred kunnskap med det hun driver med, samtidig som hun er så opptatt av å ta vare oss rundt hun.Jeg er så utrolig stolt av å si at dette er en av mine største motivatorer, både fysisk når det kommer til trening, kropp og hvordan hun ser ut, men ikke minst psykisk og ernærningsmessig. Denne dama har jeg lært ett par ting som har blitt alfa omega for meg, og det er helsen først!

Ikke bare var hun en av mine coacher mot fitness konkurransene våren 2015, men hun ble til slutt en god venninne som jeg betror meg til når ting stormer som verst.Når tomrommet etter konkurranse kom og jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle vende tilbake til hverdagen så ble Mette min reddende engel som tok utrolig godt vare på meg og fortalte hvordan jeg skulle sakte men sikkert vende tilbake noe mer normal hverdag som ikke bare bestod av torsk, ris, brokkoli og riskaker.

Dette er en dame med bein i nesa som tror på deg når du selv velger å ikke gjøre det fordi du ikke tør å ta sjansen på hva som kan skje hvis du prøver.Det har vært mye latter, glede, klemmer, tårer, svette og blod sammen med hun, og jeg angrer ikke et sekund på at hun var den jeg valgte å ha bestående i livet mitt for et så fantastisk menneske skal du lete lenge etter.Ikke bare vet hun mye og kan mye, men hun vet å være en venn som holder deg i hånden, gir deg styrke når kroppen er tom, gir deg inspirasjon når du bare vil gi opp og stiller opp når det trengs!

Jeg føler meg heldig som har fått muligheten til å bli kjent med hun, både på den profesjonelle siden som en av mine coacher, men og som en venn. Hvis jeg bare skulle få lov til å bruke et ord om Mette så velger jeg: fantastisk

“ Hvis jeg bare skulle få lov til å bruke et ord om Mette så velger jeg: fantastisk”

JUNE-VIOLA NEDGÅRDEN LERBAKK

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!