Kristin Ekbråthen

Vi er så heldig å ha tilbud om styrketrening på vår jobb med Mette som instruktør. Da hun begynte hos oss fortalte hun om sin erfaring og interesse for kosthold og trening.

I fjor høst (2014) «møtte jeg veggen». Jeg hadde null energi, trening var det ikke overskudd til og kiloene hadde sneket seg på over en tid. Da jeg i tillegg fikk påvist høyt kolesterol, måtte jeg gjøre noe og jeg kontaktet Mette. 3. November 2014 startet vi. Målet mitt var birkbeinerrennet i mars.

Jeg fikk treningsprogram og kostplan og jeg hadde jo spist for lite og feil. Istedenfor å spise tre ganger om dagen, skulle jeg nå spise fire og all småspisingen som jeg ikke tenkte på, ble kuttet ut. Treningen var rettet mot ski med tre ulike intervaller på rulleski, elghufs og løping, i tillegg til stryketrening en gang i uka.

Jeg trente i gjennomsnitt fem ganger pr uke. Da snøen kom ble elghufs, løping og rulleski, byttet med treningsturer på vanlige ski. Resultatene kom raskt med vektreduksjon, og økt energi og overskudd til trening. I mars gjennomførte jeg Birkebeinerrennet med personlig rekord og til sommerferien var målet nådd når vekten viste 16 kg mindre.

Alt blir da lettere og nå er forberedelsene til ny skisesong i gang med samme treningsopplegg. For meg er det viktig å holde på det som fungerer og holde på faste rammer. Må da legge til at sommerferien var en utfordring. Sommerferie er ikke alltid av det gode for å opprettholde gode kost- og treningsvaner, men klarte det sånn noenlunde og det var ikke vanskelig å komme inn i faste rammer igjen etterpå, fortsatt med noe oppfølging og støtte fra Mette.

Mette har vært en fantastisk støtte og inspirator for meg og jeg har lært mye av henne om trening og kosthold. Så hvis noen har problemer med vekten eller ønsker trenings- og kostholdsveiledning anbefaler jeg Mette. Hun er best!:)

“Mette har vært en fantastisk støtte og inspirator for meg og jeg har lært mye av henne om trening og kosthold.”

KRISTIN EKBRÅTHEN

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!