KARIANNE HOLENE

Et ønske om at klærne skulle sitte bedre og å faktisk tørre å gå i badetøy etter fødsel satt igang tankene om trening og bedre kosthold. Jeg har alltid vært aktiv og likt å bevege meg men hatt lite kunnskap om trening.

Jeg kontaktet Mette med ønske om mer kunnskap rundt styrke trening men også hva jeg egentlig bør spise i løpet av en dag! Jeg visste så lite om hva jeg burde spise og hva jeg ikke burde spise. Og at jeg faktisk bør spise mer enn hva jeg har gjort tidligere ble den store overraskelsen.

Vi startet opp med treningsprogram og matplan. Alt var veldig ukjent i starten men jeg var ikke redd for å spørre Mette hvis det var noe jeg lurte på!(jeg ville jo gjøre det så riktig som mulig)

Uansett hvor mange dumme spørsmål jeg sendte og hvor mange ganger hun måtte forklare meg så fikk jeg de hyggeligste og mest hjelpsomme svarene du kunne tenke deg!

Vi hadde ukentlig kontakt om hvordan uken hadde gått. Både oppturer og nedturer. Hvordan treningen gikk, hvis det var noen øvelser som var vanskelige eller jeg ikke likte fikk jeg erstattet disse med noen andre. Det samme gjaldt med maten, var det noe jeg ikke likte eller hadde blitt lei byttet hun om på planen så jeg fikk spise noe annet. Det kaller jeg virkelig godt samarbeid.

Tiden gikk og jeg følte mestring på trening og kunne se en utvikling! Dette ga ennå mer motivasjon og jeg ønsket å ta treningen og denne nye hobbyen til nye høyder, Nemlig bikinifitness!

Dette var noe jeg ikke kunne se for meg tidligere! Jeg hatet å vise meg frem, har alltid villet gjemme meg bort i mengden.

Men nå ville jeg vise frem det jeg har jobbet så hardt for. Og med utviklingen og mestring på trening kom også selvsikkerheten snikende.

Vi hadde tett kontakt hele veien på Mail og tlf frem mot konkurranse og møttes 1 gang i uka.

Mette er så flink og god på å gi tilbakemeldinger på hvordan jeg hadde jobbet meg fremover, så dette var alltid noe jeg gledet meg veldig til.

Jeg har nå konkurrert 2 sesonger og skal snart begynne på diett til konkurranse Nr 3.

1 gang jeg konkurrerte var dette mest for å bevise for meg selv at dette klarte jeg! Jeg hadde planlagt ned til minste detalj om hva jeg skulle gjøre på den scenen! Og alt gikk etter planen, jeg var så utrolig stolt over meg selv, jeg syns tilmed ikke det var ille å stå i kun bikini foran så mange mennesker!

Med første sesong unnagjort fikk jeg virkelig blod på tann. Dette var noe jeg ville gjøre igjen og denne gangen skulle jeg være ennå bedre enn sist!

Jeg jobbet ekstremt hardt for å bli bedre enn sist! Når Mette sa jeg skulle gå mellom 20-40 min kardio ble det alltid 40! Jeg ville jo hele tiden gjøre mitt ytterste!

Sesong Nr 2 kom og jeg følte meg så klar og selvsikker! Nå visste jeg hva jeg gikk til og konkurranse instinktet kom for fullt. Hver eneste dag øvde jeg på poseringene og sende film til Mette for å få en tilbakemelding på hva jeg kunne gjøre bedre ol.

Med ingen unntak, hver eneste dag fikk jeg svar på alt som var bra og hva jeg kunne øve mer på.

Den harde jobbingen ga jammen resultater! Jeg fikk 1 plass på det første stevnet mitt den sesongen og 2 plass i NM.

Den følelsen av å stå på en scene å bli ropt opp som vinner er ubeskrivelig! Jeg gråt av glede, jeg var så takknemlig og rørt over alle som heiet på meg! For å ikke snakke om Mette! Hvordan skulle jeg få takket henne!??? Hun har jo mer eller mindre forvandlet hele meg!

Nå 1 år senere sitter jeg fortsatt igjen med det spørsmålet i hodet. Er det faktisk mulig å vokse så mye mentalt i denne sporten, og for meg var det det.

Ingen tvil om at jeg var heldig som fikk ha Mette som coach! Snill som dagen er lang og et ekstremt stort hjerte! Men hun vet også hva hun snakker om når det kommer til trening og mat. Det er det ingen tvil om. Nå sitter jeg bare å gleder meg til oppstart mot konkurranse sesong Nr 3. Jeg vet hvor god støtte jeg har i Mette, vi kan snakke om alt og man føler seg virkelig godt tatt vare på.

“Hun har jo mer eller mindre forvandlet hele meg!

«Ingen tvil om at jeg var heldig som fikk ha Mette som coach! Snill som dagen er lang og et ekstremt stort hjerte! Men hun vet også hva hun snakker om når det kommer til trening og mat. 

KARIANNE HOLENE

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!