KATARZYNA SZYMCZAK

Hvis jeg skulle beskrive Mette i noen få setninger for hvordan hun er som coach så ville jeg gjort det. Men det går ikke, fordi Mette er noe mer en bare coach –  for meg er hun den beste støttespilleren jeg har hatt noen gang.

Det var bare spørsmål om tid at jeg og henne skulle begynne å samarbeide. Jeg tok kontakt med Mette i februar som mål i å stille i NM 19. Det skulle være min 2. sesong hvor jeg stilte og jeg ønsket meg en som ville ta formen min til neste nivå. Valget var enkelt – Mette er en Elite Pro Athlete noe som betyr at hun vet hva hun driver med .

Helt fra starten fikk jeg oppleve at resultatene fra matopplegget og treningen kom raskt og jeg fikk mye mer energi og positiv framgang jevnt og trutt. Dietten har aldri vært enklere må jeg si – om man ønsker seg en enkel diett eller variert ( som i mitt tilfelle :-P) – det fikser hun. Hun tilpasset maten mine  ønsker og finner alltid alternativer slikt at kostholdsopplegget blir til ´én piece of cake´´ – også under oppkjøringen  har jeg nesten ikke merket utfordringer med å holde planen. Treningen i seg selv var lett å følge opp og jeg fikk alltid gode råd om det var noe jeg var usikker på.

Mette er alltid den som jeg kan føle meg trygg på , fordi jeg vet at hun engasjerer seg i det hun gjør med hele hjertet sitt. Hun er en fantastisk mild og godt menneske og har alltid forståelse om det sku komme noen utfordringer på vei til målet- da er hun der for å løfte deg opp. Under hele oppkjøringen til konkurransen følte jeg meg godt ivaretatt både når det gjaldt den fysiske og psykiske formen. Hun var der for meg hele tiden- i gode og vanskelige stunder.

Jeg er så glad for at jeg tok det steget og kontaktet henne- fordi jeg har fått meg en fantastisk god coach med bred kunnskap om trening , mat og motivasjon. Jeg har fått meg en venn.

Så takk til deg kjære Mette – jeg gleder meg til vår vei videre :-*

“For meg er hun den beste støttespilleren jeg har hatt noen gang.

«Mette er alltid den som jeg kan føle meg trygg på , fordi jeg vet at hun engasjerer seg i det hun gjør med hele hjertet sitt. Hun er et fantastisk mild og godt menneske og har alltid forståelse om det sku komme noen utfordringer på vei til målet- da er hun der for å løfte deg opp. 

KATARZYNA SZYMCZAK

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!