SILJE WINTERVOLD FOLDE

Elin er en coach og et forbilde for meg, som har motivert meg og inspirert meg til å ta styrketreningen til et nytt nivå. Etter en PT time med Elin hadde jeg allerede lært at jeg kunne løfte en god del tyngre vekter enn jeg hadde gjort på egenhånd. Hun viste meg at det ikke nødvendigvis er skummelt å prøve, eller å ta i litt ekstra, i veien mot å bli sterkere.

I en treningsverden med så mye ulik informasjon i fri flyt, og sosiale medier som florerer av perfekte kropperog «gode tips» er det godt å ha en coach som har beina plantet i jorda. Elin får deg til å jobbe knallhardt for å nå fysiske mål med treninga, men hjelper deg også å holde hodet og psyken på rett vei. Hun gir deg fysiske utfordringer som er så viktig for treningsgleden og motivasjonen, i tillegg til vår mentale helse og mestringsfølelse.

Elin er en PT som ikke bare er en PT. Hun er sykepleier, studerer ernæring og er et medmenneske. Utvidet kunnskap gjør henne så god, fordi det finnes så mange aspekter ved trening og helse som jeg aldri hadde tenkt over i det jeg gikk inn på treningssenteret, men som jeg er så takknemlig for å ha lært med tiden.

Et av de beste budskapene hennes for min del har vært «du må tagg for å bygg». Uten god næring, kan du trene så mye du får til, uten å få resultater. Digger at hun aldri får sagt dette nok. Og jeg tror det er et viktig budskap for mange jenter som trener.

“Du må tøgg for å bøgg”

«Uten god næring kan du trene så mye du får til, uten å få resultater! Et av de beste budskapene Elin har lært meg.»

Silje Wintervold Folde

Do you want results like this?

Get in touch and let’s start working together!