MAL: PERSONLIG TRENER

Mette Ulseth

Online Coach, Hud & kroppsterapeut, eier og daglig leder av Vitality & Health

Mette Ulseth heter jeg, er 36år gammel og lever en livsstil jeg ikke kunne vært foruten – den definerer hele meg som person, både på godt og vondt. 

Vi har alle kun en helse og det er det viktigste vi har i livet, så for meg er en optimal helse og en sunn livsstil noe jeg prioriterer høyest. Gjennom min livsstil opplever jeg så mye og utvikler meg hele tiden, både som person og kunnskapsmessig. Det er akkurat det som får meg til å fortsette selv når jeg møter motbakke, for det vil vi gjøre før eller senere alle sammen – og gjerne mange ganger underveis

BALANSE er hovednøkkelen i min livsstil og den jobber jeg hver dag med å optimalisere. Jeg ønsker å være et sunt forbilde som ikke er fanatisk og streber etter lavest mulig fettprosent året rundt.  Jeg ønsker treningsglede, progresjon, mestring, utfordringer, sunne verdier og holdninger når det kommer til kosthold, trening, hvile og søvn og jeg håper jeg klarer å formidle dette ut til dere.

Balanse i hverdagen og det å trene og spise smart, er nøkkelen min til suksess. Jeg lærer stadig nye ting om meg selv på veien og har stor interesse for hvordan kostholdet vårt påvirker oss fysisk, psykisk, hormonelt og utseendemessig. Dessverre spiser de fleste altfor lite både når det kommer til en optimal helse og bedre prestasjon i idrett. Dette er noe jeg brenner for å lære bort til mine kunder og når jeg har lykkes med det, har vi sammen fått store resultater.

DU MÅ SPISE OG TRENE UTI FRA DINE MÅL!

Som online coach, vil jeg gi deg det lille ekstra og fokuserer på helheten bestående av trening, kosthold, stress, søvn og hvile. Jeg vil hjelpe deg med å nå målene dine på en rask, effektiv og sikker måte, samtidig som vi har det gøy på veien! Med kunnskap, oppbacking og treningsglede, oppnår vi resultater som varer. Enten du er nybegynner eller erfaren, så kan jeg hjelpe deg dit du vil! Alle er nødt å starte et sted så ta kontakt med meg i dag for jeg vil motivere og inspirere deg slik at du når dine mål.

UTDANNELSE

  • Bachelor i fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole
  • Grunnstudium medisin ved Encefalon

* Sontereapi Axelssons* Hud & kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet.

Praktisk erfaring:

Jeg har lang erfaring fra håndball og styrketrening/fitness og ble Europamester i Bodyfitness 2013. Min styrke som coach er reduksjon av fettprosent, økt muskelvekst, livsstilsendring, kosthold mot ulike sykdommer samt at jeg brenner for kostholdets funksjon til en bedre hverdag.

Your Heading Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. Curabitur efficitur, eros vitae condimentum ultricies