Tjenester

Her er en liste med våre tjenester:

Image

Are you ready to get in the best shape of your life?

Vi i Vitality & Health har valgt å fokusere på TETT oppfølging, og heller en mindre kundekrets. Online coaching blir tilpasset og tilrettelagt for hver enkelt, og passer derfor for alle og enhver uansett om du er nybegynner eller erfaren
Start Booking Now

Behandlinger

Online coaching

Priser

Welcome to Your New Fitness Family

Here's the core trainers in Vitality & Health
Image

Mette Ulseth

Mette har jobbet i treningsbransjen siden 2006 og har siden den gang jobbet som mellomleder på ulike trengssentere , på rehabiliteringssenter, i kosttilskuddsbutikk samt vært kosthold og aktivitetsleder for EMA i kommunen. Ved siden av har hun jobbet som online coach. I 2015 startet hun opp Vitality & Health og jobber nå fulltid der.

Image

Heidi Vonka Koi

Heidi har vært personlig trener i 10 år og har vært online coach like lenge. Hun er med andre ord dreven på å coache mennesker på nettet. Heidi er IFBB dommer i Fitness og kroppsbygging, men kundemassen hennes er først og fremst mannen i gata som ønsker en livsstilsendring, gå ned i vekt eller bygge muskler.

Image

Elin Brandsfjell

Elin er utdannet sykepleier, personlig trener og ernæringsfysiolog og i tillegg driver hun sitt eget treningssenter Røros gym.

Mette har vært min PT, coach, motivator og venn siden desember 2013.  På 6 måneder skjedde det store forandringer med både kropp og sinn. Jeg ble for det første overrasket over hvor mye mat jeg kunne spise og ikke minst at det er mulig med vektreduksjon og samtidig spise god mat.  Når det gjelder trening er Mette streng. Hun er ekstremt opptatt av teknikk og riktig utførelse og selvfølgelig at man aldri skal gi seg. Hun oser av kunnskap og engasjert og er en motivator bedre enn noen annen jeg har møtt

TONJE LERVOLD
Les mer

Heidi er blid, seriøs, hjelpsom, presis og pålitelig. Hun stiller opp for deg 24/7. Selv har jeg trent mye kondisjon før, litt styrke og forskjellige gruppe treninger, men bestemte meg i 2017 for å skaffe meg en PT. Valget ble da på Heidi, rett og slett fordi jeg var nysgjerrig. I tillegg har hun vært bodyfitness utøver, noe som motiverer litt ekstra! Artig å ha en PT som har stått på pallen!

JULIA FLÅ

Elin er en coach og et forbilde for meg, som har motivert meg og inspirert meg til å ta styrketreningen til et nytt nivå. Etter en PT time med Elin hadde jeg allerede lært at jeg kunne løfte en god del tyngre enn jeg hadde gjort på egenhånd. Hun viste meg at det ikke nødvendigvis er skummelt å prøve, eller å ta i litt ekstra, i veien mot å bli sterkere.

SILJE WINDERWOLD FOLDE