Les gjerne en av våre mange fantastiske omtaler!

Mette har vært min PT, coach, motivator og venn siden desember 2013.  På 6 måneder skjedde det store forandringer med både kropp og sinn. Jeg ble for det første overrasket over hvor mye mat jeg kunne spise og ikke minst at det er mulig med vektreduksjon og samtidig spise god mat.  Når det gjelder trening er Mette streng. Hun er ekstremt opptatt av teknikk og riktig utførelse og selvfølgelig at man aldri skal gi seg. Hun oser av kunnskap og engasjert og er en motivator bedre enn noen annen jeg har møtt

TONJE LERVOLD
Les mer
Erik er en veldig behagelig og beroligende coach å ha på diett. Han stiller alltid opp og svarer med engang hvis jeg har spørsmål. Vi deler veldig mye av de samme tankene rundt diett og trening. Det gjør det veldig enkelt å sammarbeide. Han legger mye tid i det han gjør, så det er veldig deilig å ha en coach som bryr seg og tar deg seriøst som en atlet. Du merker at han brenner for at du skal gjøre det bra og være den beste versjonen av deg selv. Det hjelper også veldig at han har vært igjennom det selv og vet hva som kreves for å lykkes.
DENNIS JENSEN
Les mer

Elin er en coach og et forbilde for meg, som har motivert meg og inspirert meg til å ta styrketreningen til et nytt nivå. Etter en PT time med Elin hadde jeg allerede lært at jeg kunne løfte en god del tyngre enn jeg hadde gjort på egenhånd. Hun viste meg at det ikke nødvendigvis er skummelt å prøve, eller å ta i litt ekstra, i veien mot å bli sterkere.

SILJE WINDERWOLD FOLDE
Les mer

Eg syns dette opplegget har vert heilt fantastisk! Kjenner eg har meir energi samt er det er hærlig å kunne slippe stress med diett og kalorier og samtidig kunne kose seg litt:-)

Mette har vore ein fantastisk coach som har gitt meg gode alternativer både til mat og trening! Apropo! Treningsprogrammet har vore så effektivt bra og med mye variasjon! Fått mange tilbakemeldinger på dette av andre på treningsstudioet!

Dette har vert fantastisk å har lært mye mer enn hva eg har gjort ved å følge en diett!:-)

Anette Rylandsholm
Les mer

Hvis jeg skulle beskrive Mette i noen få setninger for hvordan hun er som coach så ville jeg gjort det. Men det går ikke, fordi Mette er noe mer en bare coach – for meg er hun den beste støttespilleren jeg har hatt noen gang. Det var bare spørsmål om tid at jeg og henne skulle begynne å samarbeide. Jeg tok kontakt med Mette i februar som mål i å stille i NM 19. Det skulle være min 2. sesong hvor jeg stilte og jeg ønsket meg en som ville ta formen min til neste nivå. Valget var enkelt – Mette er en Elite Pro Athlete noe som betyr at hun vet hva hun driver med.

KATARZYNA SZYMCZAK
Les mer

Et ønske om at klærne skulle sitte bedre og å faktisk tørre å gå i badetøy etter fødsel satt igang tankene om trening og bedre kosthold. Jeg har alltid vært aktiv og likt å bevege meg men hatt lite kunnskap om trening.

Jeg kontaktet Mette med ønske om mer kunnskap rundt styrke trening men også hva jeg egentlig bør spise i løpet av en dag! Jeg visste så lite om hva jeg burde spise og hva jeg ikke burde spise. Og at jeg faktisk bør spise mer enn hva jeg har gjort tidligere ble den store overraskelsen.....

Karianne Holene
Les mer

Jeg oppsøkte Elin for hjelp med trening og kosthold fordi hun er streng samtidig som hun er flink til å se hver enkel person og hvilke behov de har. Jeg føler alltid at jeg blir sett og tatt vare på. Jeg pusher meg selv på trening fordi hun gir meg motivasjon, ikke bare på de øktene vi trener sammen men også på de jeg trener alene.

Kostholdsplanene er varierende og full av forskjellige alternativer med masse god og enkel mat. Under to dietter har jeg følt full støtte og motivasjon i både oppturer og nedturer. Kostholdplanene under disse diettene var varierende og fulle av forskjellige valg av råvarer og kombinasjoner. Alle måltidene var gode og mettende, følte jeg aldri gikk unødvendig sulten. Jeg fikk god oppfølging etter begge diettene og følte aldri at jeg ble satt til siden eller gjemt. Kunne aldri bedt om en bedre coach.

Cristin Krogh
Les mer

I April 2017 hadde tiden kommet for at jeg ville ta tak i mine ”dårlige” mat vaner. I tillegg ønsket jeg å gå ned litt i vekt. Jeg tok da kontakt med Mette, hun trente CrossFit i samme boksen som meg, så å kontakte henne var veldig enkelt.

Jeg var litt skeptisk og bekymret i første omgang. Tenkte ”er dette noe for meg”, da jeg kun følte hun hjalp ”bikini babes” og så kommer jeg, en mann i førti årene som vil bli sunnere og litt mindre tjukk.

Etter første møte med Mette var jeg overbevist at dette kunne hjelpe meg i riktig vei. Målene var satt og vi kjørte på med en gang.

Arnoud Bouman
Les mer

Her er mine resultater etter 3 mnd coaching. Jeg hadde ønske om å gå ned i vekt, bli kvitt noen baby kg, vite at jeg fikk i meg det jeg trengte og ha nok overskudd i hverdagen uten å være så trøtt. I tillegg til å få mer synligere muskler.

Fikk gode resultater selv om jeg ikke holdt meg 100% etter planen og har blitt mye mer bevisst mine matvalg og kan ta gode avgjørelser i hverdagen...

Berit Midthaug
Les mer

När jag först kom i kontakt med Mette var träning och gym något helt främmande för mig.
Jag har alltid varit bortskämd med en hög förbränning som gjort att jag inte lagt på mig så mycket fett på kroppen, vilket har lett till att jag slarvat extremt mycket med min kost.
Mitt största problem har varit att jag tappat respekten för min kropp och hälsa.
Kebab, pizza, sushi och extrema mängder med läsk blev en vardag för mig och på helgerna blev det fest med mycket alkohol. Jag är bara 26 år gammal, men slet med väldigt många problem så som stress, sömnlöshet, oro, fasta besök hos kiropraktor och naprapat för jag hade så ont i rygg och nacke, men också problem som migränanfall och kristallsjuka. Min kropp kändes ofta som jag hade passerat 50 år istället, och det är inte en behaglig känsla.

När Mette sa till mig att den största delen sitter i det mentala och att jag skulle klara vad som helst om jag bara bestämde mig för det, så tänkte jag att det var något klassiskt man säger till alla...

Charlotte Kamlin
Les mer

Jeg har lært så utrolig mye i løp av disse ukene. Med en balanse mellom riktig mat og trening kommer man langt med uten å sulte. Det har vært oppturer og nedturer, men med ei som Mette ved siden av var det ikke et problem. Hun er der for støtte, veiledning og ikke minst blir hun en god venn som forstår meg bedre enn noen andre. Motivasjon har ikke vært et stort problem, men jeg hadde en periode der jeg lurte på hvorfor jeg gjør dette, og da kunne jeg se tilbake på bildene mine for å se hvor langt jeg hadde kommet og ikke minst at Mette var på plass med sine gode ord og skinnende hjerte helt fra starten av. Jeg ikke sett på dette som en diett men heller som en livsstilsforandring, og jeg trur det har mye å si på hvilken tankegang man har ila disse 3 mnd. Det jeg sitt igjen med ila disse 3 mnd er at jeg er blitt mer selvsikker. Fysisk sett er jeg mye bedre iform, styrken og kondisjon har økt.

Elisabeth Myrvang
Les mer

I januar 2014 kom jeg til Mette med et ønske om å komme i bedre form, jeg fikk trenings og kostholdsprogram jeg skulle følge og det tok ikke lang tid før jeg begynte å se resultater og bestemte meg for at jeg ville stille i bikini fitness. Jeg startet på min oppkjøring i juni og har hatt veldig god støtte fra Mette hele veien, ikke bare med kosthold og trening men også psykisk når jeg har hatt tøffe dager. Når jeg har følt det ikke var mer å gi har Mette fått meg til å kjempe videre, og jeg kom meg i mål, 15 kg lettere enn 3 mnd før. Jeg har fått tett oppfølging hele veien med trening og diett tilpasset for å nå mitt mål. Mette har alltid vært tilgjengelig for spørsmål, noe jeg har satt veldig pris på som ny i denne sporten. Jeg er utrolig fornøyd med mitt valg av coach, Mette brenner virkelig for atletene sine og gjør alt hun kan for at de skal lykkes, hun har vært forståelsesfull, men også presset meg til å hente inn mitt fulle potensiale! Jeg er så stolt over å ha Mette som coach, den dama er helt fantastisk❤️

Frida Rommen
Les mer

Til min fantastiske coach Mette Ulseth

Det er vanskelig å finne ord på den fantastiske jobben du har gjort for meg.
Fordi om jeg holder til i Bergen og du i Oslo, har det følts som jeg har hatt deg ved siden av meg hele veien mot scenen. Du er konstant tilgjengelig dersom jeg skulle lure på noe eller trenger bare en støttespiller.
Da jeg startet høsten 2014 med en drøm i magen om å stå på scenen i Bikinifitness til våren, ante jeg ikke helt hvor det skulle ende. Men da jeg tvilte på meg selv, så var du der, støttet meg opp og såg alt det positive som hadde skjedd. Man blir litt blind på seg selv underveis, og er så utrolig viktig å ha en der som virkelig ser deg, og ikke minst er ærlig!
Da jeg bestemte meg for å stille allerede til høsten igjen var det ingen tvil på hvem jeg ville ha med min sideJ Hard trening og godt kosthold er det som må til for å nå sine mål, og jeg blir stadig overrasket over meg selv på hva jeg klarer å prestere og presse meg selv til, og det er takket være deg!

Jeg har lært så utrolig mye om meg selv på denne reisen, og hadde ærlig talt ikke klart meg uten deg!

Veronika Kolltveit
Les mer

Coach, venninne og støttespiller. Jeg møtte Mette i april, med et stort ønske å stille i bikini fitness. Hun hadde i lengre tid inspirert meg over sosiale medier, så for meg var det ingen tvil om hvem jeg ville kontakte. Jeg angrer ikke ett sekund. På tiden vi har hatt sammen, har hun ikke bare satt meg på riktig spor innen trening og kosthold, men hun har også hjulpet meg gjennom alle de tøffe dagene man opplever på en fitness reise. Mette er ei helt fantastisk dame, som sprer masse glede og motivasjon rundt seg, og hun setter alltid av tid til å hjelpe. Jeg gleder meg veldig til all tid og utvikling fremover.

Henriette Ekern Gruer
Les mer

Etter å ha nådd en vekt-topp på 105 kg, fant jeg ut av at jeg burde trene mer riktig. Frem til nå hadde jeg levd på sjokoladeboller og cola til frokost, en stor middag (med Cola så klart) og stor kveldsmat med sjokolademelk (ca 1L).
Snakket litt med Mette og fikk tips på hvordan trene riktig, men fant ut at jeg burde satse mer på matveien også. Mette hadde vært super snill og flink så valget ble lett.

Fikk matplan og treningsprogram, jeg fulgte slavisk. Det tok ikke lang tid før vekten begynte å rase i kg.

Det var stor utfordring å gå i fra å spise 3 måltider med mye sukker til drikke (Cola/sjokolademelk) til å spise mindre men oftere. Kuttet også Cola og sjokolademelken helt. Funlight var min nye drikkevenn.
Nå er jeg nede i 82 kg og spiser fortsatt etter matplan Mette har laget.
Skal lete lenge etter en som er så tålmodig som henne. Jeg har spurt mye og hun er alltid like blid. Kan anbefale henne på det sterkeste og angrer ikke på samarbeidet.

Henry Jacobsen
Les mer

Mette er en av de få menneskene jeg har møtt som er som har så bred kunnskap med det hun driver med, samtidig som hun er så opptatt av å ta vare oss rundt hun.
Jeg er så utrolig stolt av å si at dette er en av mine største motivatorer, både fysisk når det kommer til trening, kropp og hvordan hun ser ut, men ikke minst psykisk og ernærningsmessig. Denne dama har jeg lært ett par ting som har blitt alfa omega for meg, og det er helsen først!

Ikke bare var hun en av mine coacher mot fitness konkurransene våren 2015, men hun ble til slutt en god venninne som jeg betror meg til når ting stormer som verst.
Når tomrommet etter konkurranse kom og jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle vende tilbake til hverdagen så ble Mette min reddende engel som tok utrolig godt vare på meg og fortalte hvordan jeg skulle sakte men sikkert vende tilbake noe mer normal hverdag som ikke bare bestod av torsk, ris, brokkoli og riskaker.

JUNE-VIOLA NEDGÅRDEN LERBAKK
Les mer

Vi er så heldig å ha tilbud om styrketrening på vår jobb med Mette som instruktør. Da hun begynte hos oss fortalte hun om sin erfaring og interesse for kosthold og trening.


I fjor høst (2014) "møtte jeg veggen". Jeg hadde null energi, trening var det ikke overskudd til og kiloene hadde sneket seg på over en tid. Da jeg i tillegg fikk påvist høyt kolesterol, måtte jeg gjøre noe og jeg kontaktet Mette. 3. November 2014 startet vi. Målet mitt var birkbeinerrennet i mars.

Kristin Ekbråthen
Les mer

Vekten hadde plutselig gått opp rundt 5kg opp og jeg tenkte det ville vært spennende å få noen til å heie meg frem. I min jobb er det jeg som alltid hjelper andre frem innen trening og kost. Nå ville jeg bare ha et opplegg som noen andre kunne følge med på at jeg fulgte . Treningsplanen var tung, men det var ikke på det feltet jeg trengte mest støtte. Motivasjonen til treningen var der hele tiden, men måltidene ble for store mengder før jeg fikk en plan.
Planen likte jeg godt med tanke på hva jeg kunne spise. Det som var utfordrende var at jeg ikke kunne spontan-spise noe selv om det jeg hadde lyst på var sunt. Mette hjalp meg med mitt hodebry på dem tyngste dagene. Jeg sendte henne en sms og fikk alltid støttende og hjelpende sms tilbake. ...

Kvinne 30 år
Les mer

6måneder med webcoaching fra Mette er over og for noen måneder det har vært! Over 10kg er borte og x-antall cm, men den viktigste endringen skjedde ikke fysisk, men psykisk. Jeg har tilegnet meg mer kunnskap om hvor mye kostholdet har å si for prestasjon på trening og det å fungere optimalt i en hektisk hverdag.

Jeg har lært å pushe grenser på trening men også vedrørende det å følge en matplan over lengre tid. Det har ikke alltid vært lett, og jeg har virkelig måtte jobbe med meg selv.

Derfor er jeg så glad for at Mette har vært coachen min, for hun ser hele deg, aksepterer at du er menneskelig og at livet inne i mellom skjer, og hun støtter deg fullt ut og legger opp løpet så DU skal klare å mestre det.
Mette pusher deg ut av komfortsonen men samtidig backer hun og støtter deg hele veien. Ønsker du endringer, så får du det.

Silje
Les mer

Jeg kontaktet Mette Ulseth for 6 mnd siden og jeg kan med hånda på hjertet si at det har vært en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Når jeg meldte meg inn så hadde jeg sett for meg hvordan det skulle bli, og at jeg fikk en coach som skulle gi meg litt tilbakemeldinger her og der, og kun sette opp planer for meg. Men Mette har stilt opp for meg både faglig og personlig, hun har hjulpet meg gjennom vanskelig perioder og fått meg til å se det positive i ting når jeg hadde det vanskelig med mat og trening. Føler virkelig at vi har fått en god relasjon, noe jeg overhodet ikke hadde forventet meg. Mette er utrolig lett å snakke med, ærlig og ikke minst kjempe dyktig når det kommer til kosthold og trening! Jeg føler jeg ikke kunne klart å komme meg gjennom disse 6 mnd uten hennes hjelp, veiledning og kunnskap. Mette er en hardarbeidene, varm og oppmuntrende coach som virkelig bryr seg om å hjelpe kundene sine, ikke bare med den fysiske endringen men også med å skape den beste versjonen av deg selv psykisk. Hvis du ønsker å føle deg bedre, få en strammere kropp, bygge muskler, samme hva, Mette kan hjelpe deg med å nå målene dine! Sammen er vi sterkere

THEA ENGEBRETSEN
Les mer